Woodway

Overlooking the waters of Puget Sound with the Olympic Mountains beyond, this home, designed for a couple and their two teenaged children, was built on a rare unimproved northwest lot.  Unencumbered by existing construction, the three-story house parallels the sound and takes advantage of the sloping topography, sweeping views, towering trees and quiet stream to the south. The sound is visible from virtually every room with a see-thru living and dining space connecting the entry to the east to a series of terraced outdoor patios to the west.  The upper floor bedrooms are kept private and shielded from the street by frosted glass and clerestory windows. 

Woodway WA | New Construction
Built in 2015 

"We wanted the house to be an expression of us. For us, it’s making a dream come true." - Client

Seattle Times March 2017